Izvještaj XV. kola KMNL-e

Napisao/la  Marko Vrkić
Published: 16 Travanj 2019

U petnaestom kolu KMNL-e, odigrano je devet utakmica prve i druge lige. Valja naglasiti kako je bilo dosta kvalitetnih i zanimljivih utakmica te mnoštvo pogodaka.

U prvoj ligi, rezultatski jako značajna utakmica se odigrala između Kmana i Sućidra. U napetoj i neizvjesnoj utakmici, kao pobjednik je izašla ekipa Kmana rezultatom 3:1. Kman tako zauzima prvo mjesto na tablici, a Sućidar drugo mjesto (sa samo bodom manjka). Dugi Rat, koji zauzima treće mjesto u ukupnom poretku, pobijedio je ovo kolo ekipu Sv. Duje sa 4:0. Zanimljiva i dramatična utakmica je također bila između Ravnih Njiva i Jesenica (Sv. Roko). Ekipa sv. Roka je naposljetku ipak slavila rezultatom 2:1. Također valja napomenuti kako je Žnjan sa uvjerljivih 10:1 pobijedio Kamen, a Sv. Ante – Poljud je sa 6:1 slavio protiv Pujanki.

U drugoj ligi Gospa od Otoka je sa visokih 10:0 pobijedila Konjsko te tako utvrdila vodeću poziciju na tablici, a Kaštel Lukšić je svladao ekipu sv. Dominika 2:1. Ekipa iz Kaštel Lukšića se nalazi na drugom mjestu, ali sa velikih 13 bodova zaostatka za vodećom ekipom. Pojišan je remizirao sa Gospom od Zdravlja (1:1), no i dalje zauzima treće mjesto na tablici. Još je odigrana jedna utakmica između Sv. Ante – Zadvarje i Kocunara, a kao pobjednik je izašla ekipa iz Zadvarja (5:1).