Osvrt na XV. kolo KMNL

Napisao 
Published: 17 Lipanj 2020

Druga liga: Preokret Kocunara, uvjerljive pobjede Sv. Obitelji, K. Starog i Kamena

TRSTENIK - SV. OBITELJ 0:4

Ne mogu vjerovati, ali moram reći (štoviše, i napisati) da se radi o sigurnoj i zasluženoj pobjedi gostiju. Po dva zgoditka postigli su I. Piteša i F. Šakić, dok se ovaj potonji već drugu utakmicu zaredom nije prijavio u niti jednu rubriku povezanu s disciplinskim mjerama. Bit će neki virus hara ?

KONJSKO - K. STARI 1:5

Jurić 2, te Grbeša, A. Plazonić i A. Đikić po 1 zgoditak, bili su previše za Kanarince iz Konjskog.

KOCUNAR - MERTOJAK 4:3

Svaki početak je težak, u ovom slučaju nastavak (natjecanja). Ali kada ga savladate, i napravite prvi uspješan korak, onda je svaki idući (barem psihički) nešto lakši. Gosti su dosta namučili pretendente na naslov, koji si ufaju da zaslužuju biti među KMNL elitom. Šušnjar i Sunara dovode Mertojak u rano vodstvo, ali su se nebesko-plavi brzo sabrali i do kraja poluvremena izjednačili rezultat preko najnovije uzdanice R. Vulikića, te iskusnog lisca Dadića. U nastavku susreta, isti taj 'lisac' ih dovodi u vodstvo u 28. minuti, da bi ih u 36. Lozić bacio u očaj. Ali, kada imate lisca u ekipi, nema brige… u posljednjim trenucima susreta donosi pobjedu i nastavak utrke za vodećim dvojcem.

KAMEN - POJIŠAN 7:0

Mićo 3, Luetić 2, Balta i Babić po 1 zgoditak. Gosti bi bolje prošli da su zaigrale tribine, u svom stilu.

SV. DOMINIK - PODSTRANA 3:2

Gledajući konačni rezultat, rekli bi da je bila napeta i uzbudljiva utakmica. Domaći bi vam sigurno rekli da su kontrolirali igru i rezultat, a gosti da bi uhvatili barem bod da je (eto) bila još barem minutica više na semaforu. Činjenice su sljedeće: domaći su vodili i imali sigurnih 3:0 (Vujević, Butorović, Bilić-Pavlinović) do 38. minute susreta, da bi tada R. Marić-Banje smanjio rezultat, a potom njegov suigrač Ćelić u posljednjim trenucima postavio konačni rezultat.