Osvrt na XVI. kolo KMNL

Napisao 
Published: 17 Lipanj 2020

Druga liga: Preokret Podstrane, Mertojak ispustio pobjedu, sigurne pobjede vodećeg trojca

K. LUKŠIĆ - KOCUNAR 1:6

Dadić, Mudrinić, Miliša i Podrug po jedan, te R. Vulikić s 2 zgoditka, bili su previše za Lukšićane. Sljedeći molim.

K. STARI - SV. DOMINIK 3:0

Dominikanci su pružili jako dobar otpor, ali iskustvo A. Đikića (18, 38) i Jurića (33) je ovog puta prevagnulo.

MERTOJAK - GOSPA OD ZDRAVLJA 3:3

Prvo poluvrijeme pripalo domaćima, drugo gostima. Sunara (dvaput) i Lozić pogađali su za Mertojak, dok su s druge strane posebno aktivni bili Jankov, Melvan i Dodig (svaki po jednom), i tako postavili konačni rezultat. Voditelji gostiju nastupili, ali nisu poentirali nijednom. Baš šteta, zato će drugi put dvostruko ?

SV. OBITELJ - KAMEN 0:8

Gosti ovog puta nisu olako shvatili protivnike, pa su se u strijelce redom upisali: Mićo 4, Luetić i Šaran po 2 zgoditka.

PODSTRANA - TRSTENIK 6:4

Živahna utakmica, puna preokreta, prepuna sadržaja. Poveli su domaći u 2. minuti preko F. Milovića, da bi gosti munjevito uzvratili s tri zgoditka: J. Šitum u 8. te Munja u 11. i 14. minuti. Ipak, na veliki odmor se odlazi s neriješenim rezultatom. Igrala se 15. minuta kada (ponovno) F. Milović uspijeva savladati vratara Bučića, a samo dvije minute kasnije isto polazi za nogom i Ćeliću. Nastavak susreta bolje otvaraju gosti kada u 25. minuti preko Vojkovića dolaze u vodstvo. I onda staju. Red dolazi na domaće. Prvo u 31. minuti Milardović izjednačava rezultat, da bi samo minutu poslije F. Milović postigao svoj treći zgoditak na utakmici za novo vodstvo. U posljednjim trenucima susreta, Milardović gasi svaku nadu gostima i postavlja konačni rezultat.