Osvrt na XXI. kolo KMNL

Napisao 
Published: 16 Srpanj 2020

Druga liga: Uvjerljiva slavlja Trstenika, K. Starog i Kamena

POJIŠAN - PODSTRANA 3:1

Šarić upisuje novi hattrick, za tek sedmu pobjedu culesa u sezoni, koji su ovog puta imali nešto manju potporu sa zidića, ali se i dalje radi o respektabilnoj brojci. Poraz gostiju je ublažio njihov ponajbolji pojedinac D. Milović svojim petim zgoditkom u nastavku sezone.

TRSTENIK - SV. DOMINIK 6:3

Predlažem da se utakmice Trstenika ne igraju, jer kad je Munja u sastavu… čak i Dominikanci nisu uspjeli pronaći lijek kako ga zaustaviti, ili barem usporiti… ajde dobro, jesu, jer je za razliku od prošlog kola, ovaj put zabio samo dvaput, ali je i natjerao protivničkog golmana da zabije autogol (od same njegove pojave, baluni čudesno završavaju u mreži… ma šta ćemo govorit). Takav kakav je, čak i on treba pomoć, pa su se u strijelce upisali i M. Šitum, S. Šiško i J. Sikirica. Gosti su poentirali preko Mešina, Vujića i Bilić-Pavlinovića, što je bilo nedovoljno za raspoloženu ekipu s Trstenika.

SV. OBITELJ - MERTOJAK 2:2

Prvih pola sata susreta gledali smo pravu uspavanku, a onda je živnulo u posljednjih deset minuta. Domaći su poveli u 30. minuti preko DJ-a, a da bi samo četiri minute poslije Vujičević (još jedna mlada nada) povisio na 2:0, što je (u tome trenutku) izgledalo kao gotova utakmica. E da, ali kad je s druge strane SL69, sve je moguće, pa tako da isti smanji na 1:2 u 37. minuti, a u sljedećem napadu Orlić izjednači na 2:2. Sreća pa je ubrzo ponestalo vremena, inače bi gosti uzeli još jedan skalp ?

K. LUKŠIĆ - K. STARI 1:6

Dvoboj dviju župa iz Kaštela pripao je boljoj, blago rečeno. Svi igrači, izuzev golmana i fizioterapeuta Čogelje, upisali su se u strijelce. Idemo dalje, slijedeći molim…

KAMEN - KONJSKO 6:2

Laka konjica s istoka Splita, župe s Kamena, i još jedna njihova sigurna izvedba, začinjena majstorijama prvog golgetera drugoligaške karavane Milana Miće Družijanića. Ovog puta, prije nego što ga je voditelj zasluženo posjeo na klupu/zidić, postigao je tek jedan hattrick, dok mu je brat, primjerice, pripomogao samo s jednim zgoditkom. E, ali je zato Šaran uskočio sa svoja dva, zgoditka mislim. Keramičari gostiju bili su Caki i M. Šolić. Nazdravlje.